Åbent landbrug 2018

Forside / Nyheder / Åbent landbrug 2018

Åbnet landbrug var igen i år et stort hit.

Vi slog dørene op kl.10, og på det tidspunkt var de første 250 personer allerede klar. Igennem hele dagen var der fyldt med glade og nysgerrige  mennesker. Der blev bla.set på kalve, køer, får, heste, katte, maskiner, malkning og bier. Børnene fik kørt på traktorer, gravet efter guld, fik tatoveringer, klappet kalve, hoppet på små køer, reddet på heste, klappet geder og får og rystet smør. Der var masser af aktivitet og glade grin på hele egendommen dagen igennem. 

Vi takker for alle de mennesker, som tog sig tid til at besøge os denne dag - omkring 3000 stk. Vi håber I fik en oplevelse og blev lidt klogere på landbruget og det vi bruger vores hverdag på.

Og selvfølgelig også en stor tak til vores ansatte, familie og venner - uden dem ville det ikke være muligt at afholde sådan en dag. Der er brugt mange timer på at forberede og gøre klar, hjælp på selve dagen og ligeledes oprydning bagefter.

Her kommer et lille udpluk, af alle de dejlige billeder der blev taget på dagen. Har du lyst til at se flere, kan du se dem på vores facebookside.